Verhalen uit het hart van Frankrijk

Hallo 2020!

Welkom in 2020, we hopen dat jullie weer met ons mee zullen genieten van onze belevenissen in de Montagne Bourbonnaise. Om er alvast een beetje in te komen voor dit jaar volgen hier een paar foto’s van eind december 2019 en begin januari 2020. Au revoir!


In Vichy was er ongelooflijk uitgepakt met de versieringen. Het was er prachtig om ’s avonds rond te lopen.


Na alle heerlijkheden gedurende de feestdagen was het heerlijk om daarna de bergen in te gaan om een wandeling te maken. We bezochten een paar bijzondere rotsformaties in de bergen. Het dal van de Alllier lag al dagen in de mist, maar wij en de Puy de Dome hadden daar geen last van. Wij liepen in de zon, boven de mist.


En toen zat het er al weer op. Nog even genieten van de prachtige sterrenhemel. Die loopt niet weg, dus die hopen we over enkele maanden weer in volle glorie te aanschouwen. Tot ziens!

Share